• O vydavateli
  • Reference
  • Ceník
  • Archiv
  • Články
  • TECH EDU
  • Soutěž
  • Kontakt
  • O lavině energie lásky a jednom začátku

    Text: Jana Jenšíková a Jan Vícha

    AGE 1 - 2 / 2015

    „Ani netušíte, kolik lidí vaše soutěž potěšila, kolik naděje a radosti přinesla. Spustili jste lavinu,“ řekla nám ještě před samotným slavnostním vyhlášením vítězů prvního ročníku Srdce s láskou darované jedna z přítomných učitelek. „Soutěží pro školy je hodně, ale tato má cosi navíc, opravdu je za ní srdce.“

    „Vydávat časopis o tom, že život je krásný v každém věku, mi připadá jako pořádat ve velké rodině slavnost, kde jsou pro děti připraveny hry, pro dospělé tanec a pro všechny dohromady velká hostina. Tam, kde se lidé mají rádi, lze ostatně tančit i s miminkem v náručí a okolo babičky v křesle udělat věnec z tanečků jen pro ni. Co se tu stane, když je vyhlášena soutěž Srdce s láskou darované – to je už pohádkový div a dobrá zpráva do našich dní... Přeji vašemu nápadu ještě mnoho soutěží, které otevírají srdce dětí i dospělých,“ napsala nám herečka a publicistka Sylva Daníčková, která letos slaví osmdesátiny a rozhovor s ní si přečtete v dalším čísle AGE.

    Jménem obou organizátorů, firmy ANTECOM, vydavatele časopisu AGE, a společnosti OPTYS, i jménem hlavního partnera naší soutěže, společnosti Filák, vám chceme říct, že si podobných ohlasů nesmírně vážíme a v našich očích jste vyhráli všichni. Věřte, že pro porotu bylo ohromně těžké vybrat ty, co se umístili na předních místech a přijeli si pro ocenění do Prahy. Rozhodování probíhalo dlouho, v několika kolech a výsledkem byl skutečný aritmetický průměr bodů od jednotlivých porotců. Proto jsme také udělili dvě první, jedno druhé, tři třetí místa a dvě zvláštní ceny, což nebylo původně v plánu. A abychom nezklamali nikoho ze soutěžících, dostanou všichni během března a dubna krásné holografické odznaky s logem soutěže a malé dárky. Do školy jim je přivezou zástupci Optysu.

    Dovolte, abychom na tomto místě poděkovali vám všem, kteří jste soutěžili, hlasovali nebo třeba jen drželi palce, všem partnerům soutěže i hercům ze Studia Ypsilon. Máme velkou radost z toho, kolik pozitivní energie je v našich dětech a jejich učitelích, to je pro nás všechny jen dobře.

    První ročník Srdce s láskou darované je u konce. Těšme se společně na další, který vyhlásíme v zářijovém vydání AGE a na webových stránkách www.age-management.cz. Lavina se nakonec v údolí zastaví. Ale my jsme teprve na začátku dlouhého svahu.

    Celý článek si přečtěte v tištěné verzi AGE 1 - 2 / 2015 na straně 5.