• O vydavateli
  • Reference
  • Ceník
  • Archiv
  • Články
  • TECH EDU
  • Soutěž
  • Kontakt
  • Jupiter je velký dobroděj - Věřme, že se brzy projeví

    Text: Květa Kolouchová

    Foto: Shutterstock

    AGE 1 - 2 / 2022

    Přátelé, ačkoli to nyní pod vlivem událostí na Ukrajině nevypadá, měli jsme mít na tento rok krásné výhledy. 2022 je totiž pod ochranou Jupitera. A ten je velký Dobroděj, někdy se nazývá také Velké štěstí. Jak je vidět, bohužel to neznamená, že vše bude jen zalité sluncem. Ale všechno by mělo dobře dopadnout. Jupiter nás učí naladit se na pozitivní vlnu v každodenním prožívání. Vede nás také k prozření a vyššímu porozumění. Tak se nechme vést.

    Luna a Venuše – posvátné ženství

    Tři dvojky v roce 2022 značí zesílenou Lunu (numerologicky 2). Luna nás v nejlepším slova smyslu vede k používání intuice a propojení se se svou Duší. Jedině tak můžeme překonat chaos, šílenství a nízké emoce.

    Rok 2022 pak v součtu přináší číslo šest (2 + 2 + 2 = 6), což poukazuje na planetu lásky Venuši. Ta nás vybízí k otevření srdce a prožívání lásky. Rok 2022 je tedy v mnoha směrech ženský, empatický a jemný.

    Nový způsob života

    Další astrologické ukazatele naznačují, že v tomto roce se po 18 letech mění naše směřování. Aktivuje se vývojová osa hmoty Štír–Býk. To nás povede zase na další stupeň vývoje v těchto oblastech: zdravý (nový) způsob života, zdravá sebehodnota a vztah k penězům, zdravá sexualita.

    Popíšeme si to trochu podrobněji. Je potřeba vzít to nejlepší z archetypu Štíra a nasměrovat to do těch nejlepších kvalit Býka. Konkrétně překonat staré závislosti, nízké vášně a pudy a emocionální nešvary. Každý sám ví, o co v jeho případě jde. Sesbírat svou vnitřní sílu, přestat se bát svých schopností (někdo i nadpřirozených) a opustit vše nepotřebné neboli zpracovat svou minulost.

    A to vše proto, abychom vybudovali a vytvořili „novou Zemi“, zdravý způsob života v souladu s přírodou, vyléčili svůj vztah k sebehodnocení a penězům, vnesli do své sexuality více lásky a srdečnosti. Nebo se v těchto tématech prostě jenom prohloubili a popošli zase o kousek dál. Pokud vám osobní rozvoj, práce na sobě nebo duchovní cesta nic neříká, mělo by se to změnit. Jak známo, vyvíjet se můžeme dobrovolně a s nasazením, a nebo nedobrovolně a s „kopanci do zadku“. V laskavém roce Jupitera by to mohlo být spíše přátelské popostrčení než kopanec. Tak nám držím všem pěsti = Jupiterovo štěstí.

    Vodní Tygr

    V tomto roce vládne od 1. února znamení vodního Tygra. Přeje prý novým věcem, projektům a podnikání. A především vnitřní proměně. Probudit by se mohli i doposud spící. Vše do sebe krásně zapadá. Vodní tygr je prý analogií našeho Vodnáře. A období Vodnáře, v kterém se nacházíme, je synonymem pro vnitřní transformaci.

    Hodně štěstí v roce 2022. Nejen Jupiterova. A také mír všem lidem dobré vůle.

    Horoskop pro vás připravila Květa Kolouchová

    www.kalendarsily.cz

    Text: Květa Kolouchová

    Foto: Shutterstock

    Celý článek si přečtěte v tištěné verzi AGE 1 - 2 / 2022 na straně 46.