• O vydavateli
  • Reference
  • Ceník
  • Archiv
  • Články
  • TECH EDU
  • Soutěž
  • Kontakt
  • Srdce s láskou darované slaví 10. narozeniny!

    Text: Jednotliví blahopřející

    Foto: archiv

    AGE 5 / 2023

     

     

     

    Ráda bych všem, kdo se podílejí na projektech Srdce s láskou darované, ze srdce popřála všechno nejlepší k významnému jubileu. Zároveň vám přeji i mnoho sil a pozitivní energie do dalších dekád. Je úžasné, že nám svou prací každoročně znovu připomínáte, že nejkratší cesta mezi lidmi vede od srdce k srdci.

    Srdečně

    Markéta Pekarová Adamová, předsedkyně PS PČR

    Srdce s láskou darované je od počátku znamenitý nápad s možnostmi dalšího vývoje, což předpokládá všeobecnou vzájemnost, akčnost, zaujatost, že se nikdo jen neveze, ale že je opravdu tvůrčí osobitou jednotkou týmu. To lze shrnout do jediného, ovšem obsahově velmi širokého slova, jakým je kreativita jako přirozenost vynalézavosti.

    Rád bych, aby vás to dále bavilo. A i když jste každý nějak svůj, tak aby se právě tato rozdílnost ve vašem společenství sčítala a vaši opravdovost obohacovala a oživovala.

    Milé děti, mějte se rády. To vám přeju nejvíc.

    Jan Schmid, za Studio Ypsilon

    Milí srdcaři, vážení organizátoři,

    uplynulo neuvěřitelných deset let od chvíle, kdy jste se poprvé chopili výzvy s názvem Srdce s láskou darované. Zapojily se do ní už desetitisíce dětí, které dokázaly svým zájmem a neuvěřitelnou bezprostředností potěšit srdce mnoha obdarovaných. Z prvních malých účastníků nejspíš vyrostli dospěláci, kteří teď už sami za sebe pokračují v této tradici. A přesně o to nám všem jde a za to vám patří můj dík.

    Ať se nám všem i nadále daří šířit dobro v naší společnosti, přeje

    Marian Jurečka, vicepremiér a ministr práce a sociálních věcí

    Milé Srdce s láskou darované,

    k Tvým desátým narozeninám Ti přeji stále více a více odhodlaných srdcařů. Tvá myšlenka, aby celý svět přemýšlel srdcem a ne peněženkou, se jednou splní, to je jasné. Až k tomu dojde, budeš už hodně dospělé, ale nesmíš polevit, zato pořád rozdávat lásku a radost nejen dětem. Jsi úžasné zjevení a jsem moc rád, že jsem měl tu možnost potkat Tě a radovat se vedle Tebe.

    Všechno nejlepší!

    Jan Onder, za Studio Ypsilon

    Milé Srdce s láskou darované!

    K Tvým desátým narozeninám Ti z celého svého srdce přeju JEN to NEJ, dlouhověkost a spoustu dalších nadšenců a srdcařů, aby ten náš svět mohl být zase o něco veselejší a krásnější.

    S láskou

    Jiřina Vacková, za Studio Ypsilon

    Milé Srdce, milí Srdcaři, 

    přeji vám, ať i nadále máte tu sílu a chuť vytvářet krásné příběhy, které pomáhají vykouzlit úsměv na tváři a potěší srdce těch, kteří naši podporu potřebují. Díky společnému nadšení a úsilí se nám podařilo vytvořit unikátní projekt, který spojuje a ukazuje nám všem, že naděje pro lepší svět tu stále je.

    Igor Rolínek, za ČPP

     

    Je spousta projektů, které podporují sociální komunikaci a propojení generací, většina z nich ale rovnou diktuje, kdo s kým se bude propojovat. U Srdce s láskou darovaného se mi líbí, že je to otevřené. Děti si samy vybírají, čemu by chtěly pomoct, co by chtěly ve společnosti zlepšit, podpořit. A vidí, že to dokážou. Navíc je to velmi pozitivní událost, která věnuje pozornost tomu, co se děje dobrého. Finálním setkáním dětí v Poslanecké sněmovně pak Srdce ukazuje politikům, že jsou tu pro lidi s dobrým srdcem a úmysly.

    Mám radost, že u toho s Performií můžeme být a tento projekt podpořit. Přeji Srdci všechno nejlepší k desetiletému výročí.

    Lucie Spáčilová, za společnost Performia

    Celý článek si přečtěte v tištěné verzi AGE 5 / 2023 na straně 12-13.